Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان، در خصوص ادعای کمبود آرد در خبازی های سقز و عدم تامین نان مورد نیاز مردم، اظهار داشت: عده ای به دنبال ایجاد جو روانی هستند.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان، خالد جعفری درجلسه کارگروه اصلاح نظام یارانه گندم، آرد و نان استان، که با حضور ویدئو کنفرانسی فرمانداران و ادارات صمت شهرستان های استان برگزار شد، خاطرنشان کرد: شاید در بعضی محلات جدید عدم نیاز به نانوایی های جدید، فشار روی برخی نانوایی ها را افزایش داده اما اگر خروج آرد از چرخه مصرف انسانی اتفاق افتاده، در حوزه  آرد یارانه ای داخل استان و سهمیه نانوایی ها نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اقتصادی استاندار تاکید کرد: سهمیه آرد استان بالاتر از میانگین کشوریست و مشکلی در تامین آرد مورد نیاز مردم نداریم.و هیچگونه افزایش قیمت هم نداریم.

جعفری افزود: با توجه به افزایش قیمت برنج، مصرف نان افزایش یافته و ممکن است به دلیل افزایش قیمت نهاده های دامی ، آرد از شبکه مصرف انسانی خارج شود .

وی با اشاره به تشدید نظارت ها از چندماه قبل با تشکیل کمیته نظارت، یادآوری کرد: استانداری و فرمانداری ها به عنوان نماینده دولت، نظارت بر سایر دستگاه ها و مدیریت موضوع را بر عهده دارند لذا در این مقطع نیز لازم است نظارت ها و کنترل ها با جدیت بیشتری با مسئولیت سازمان صمت انجام شود. 

معاون اقتصادی استاندار در ادامه با تاکید بر اینکه نباید کیفیت آرد تولید استان به گونه ای باشد که خبازی ها تمایلی به خرید آن نداشته باشند، گفت: جا دارد نیاز استان به آرد نوع دوم (نیمه یارانه ای) از کارخانجات استان تامین شود چون بر روی آردهای تولید استان نظارت و کنترل کافی وجود دارد. 

وی خاطرنشان کرد: آردهایی که از استان های دیگر وارد می شوند به دلیل برخی مغایرت ها در میزان سبوس گیری و سایر، باید بیشتر کنترل شود. 

شایان ذکر است، اختلاف قیمت آرد یارانه ای و آزاد موجب سوء استفاده سودجویان و خروج آرد از سیستم توزیع شده بود که این تخلف موجب افزایش کنترل ونظارت ها از سوی سازمان صمت و دستگاه های نظارتی در استان شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان معاون امور اقتصادی استاندار کردستان خالد جعفری آرد ونان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۹۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی

آفتاب‌‌نیوز :

تزریق انسولین به مقدار کم، کاهش قند خون نیمه شب، تغذیه نامناسب یا پرخوری، پدیده داوون و تزریق نادرست انسولین از دلایل افزایش قند خون صبحگاهی است.

 پدیده داوون به این جهت است که از حدود ساعت سه تا چهار صبح به بعد، قند خون افزایش می‌یابد که سه یا چهار بار در هفته، این مسئله رخ می‌دهد. علت این افزایش، ترشح هورمون‌هایی مانند هورمون رشد به ویژه در دوره بلوغ مبتلایان به دیابت نوع یک است و این هورمون‌ها مخالف انسولین عمل می‌کنند و باعث افزایش قند خون می‌شوند.

 در افراد دیابتی که انسولین تزریق می‌کنند، کاهش اثر انسولین که هنگام شب تزریق شده و نیز استرس و فشار‌های عصبی، به تشدید پدیده داوون می‌انجامد. برای اطمینان از بروز این پدیده، لازم است طی شب، چندین بار قند خون را اندازه‌گیری کرد.

 برای برطرف کردن این پدیده، از آن جا که نیاز به انسولین در هنگام صبح افزایش می‌یابد، با نظر پزشک، انسولین را باید دیرتر تزریق کرد.

با توجه به این که در کشور ما بسیاری از افراد دیر شام می‌خورند، قند خون ممکن است طی شب افزایش یابد. در این مورد نیز باید در طول شب، چندین بار قند خون را کنترل کرد و اگر متوجه شدید که قند خون در طول شب افزایش یافته، به احتمال زیاد، میزان انسولین برای تزریق شبانه کم است.

 میزان انسولین را باید زیر نظر پزشک معالج را افزایش دهید. کاهش قند خون در نیمه‌های شب نیز ممکن است سبب افزایش قند خون صبحگاهی شود؛ زیرا هنگامی که قند خون به شدت کاهش یابد، بدن انسان به طور خودکار هورمون‌هایی از جمله آدرنالین و گلوکاگن ترشح می‌کند که مخالف انسولین عمل کرده و باعث افزایش قند خون صبحگاهی می‌شوند.

 بیمار باید قند خون را چندین بار در طول شب کنترل کند تا متوجه کاهش احتمالی قند خون شود. میزان انسولین پایه و زمان تزریق آن باید زیر نظر پزشک تغییراتی داده شود و تغذیه نامناسب یا پرخوری نیز هر یک ممکن است به افزایش قند خون صبحگاهی بینجامد.

 برخی از افراد مبتلا به دیابت به جای شام، میوه زیاد مصرف می‌کنند یا به مقدار زیاد مواد پروتئینی، لبنیات و ماست می‌خورند که در طول شب، بخشی از این مواد در کبد تبدیل به قند یا گلوکز می‌شود و همین امر سبب افزایش قند خون صبحگاهی می‌شود.

 برای شام نباید مقدار فراوان پروتئین، مواد غذایی پر چرب و نیز مقدار زیادی میوه مصرف کرد. برای مهار افزایش قند خون صبحگاهی، اولین گام، تشخیص دلیل بروز آن است و در صورتی که قند صبحگاهی کنترل شود، کنترل قند خون در سایر اوقات روز نیز امری قابل دسترسی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • ما به دنبال تبدیل مجلس سنتی به مجلس نوین هستیم
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • قدردانی دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • طبقه بندی مشاغل باید به صورت ویژه پیگیری شود
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟